funcars2020 59Klein

Welkom bij Fun Cars, voertuigenverhuur met chauffeur

Fun Cars wint de prijs van het engagement

Fun Cars wint de prijs van het engagement

Fun Cars is gelauwerd door het FBAA (Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers) voor zijn initiatief voor de installatie van automatische elektrische defibrillators (AED) in zijn touringcars.

30 jaar Fun Cars

30 jaar Fun Cars

Fun Cars bestaat 30 jaar en is nog steeds een van de koplopers in de verhuur van voertuigen met chauffeur. Gedurende deze gehele periode hebben wij gemoderniseerd, geïnvesteerd, uitgebreid, maar vooral naar onze klanten geluisterd. We zijn ervan overtuigd dat dit in het voordeel van de klant speelt. Wij proberen u steeds de beste service aan te bieden. Neem gerust contact met ons op en wij verzekeren u dat we net dat stapje verder gaan om u tevreden te stellen. Onze leuze = KWALITEIT, COMFORT en VEILIGHEID

Bij Fun Cars komen u en uw wensen inzake vervoer op de eerste plaats.

Bij Fun Cars komen u en uw wensen inzake vervoer op de eerste plaats.

De voertuigen van Fun Cars zijn uiterst functioneel inzetbaar voor bedrijfs- en crewvervoer, dagtochten, pendeldiensten, schoolreizen, uitstappen en landelijke evenementen. Fun Cars werkt met zeer uiteenlopende doelgroepen, zoals de overheid, mensen uit het bedrijfsleven en particulieren. Iedereen kan bij ons een touringcar huren.

Brussel

Brussel

Fun Cars is een gevestigde waarde in Brussel. Kwaliteit, comfort en veiligheid staan bij ons voorop. Vanuit onze centrale locatie in Brussel kunnen wij ritten voorzien in heel België en Europa.

Een voertuig huren? Dat kan. Zowel comfortabel als luxueus!

Een voertuig huren? Dat kan. Zowel comfortabel als luxueus!

De voertuigen van Fun Cars zijn recent en worden uitstekend onderhouden. Onze touringcars hebben comfortabele zetels met veel beenruimte. Aan boord beschikken de voertuigen over verschillende faciliteiten, waardoor ze aan de noden van de moderne en veeleisende reiziger tegemoetkomen. De business class touringcars bieden dankzij hun extra brede fauteuils qua comfort en privacy net dat tikkeltje meer. Elk voertuig heeft een unieke indeling en uitstraling. Kortom: Fun Cars is een organisatie die uitstappen verzorgt met allure.

Ambassadeurs achter het stuur

Ambassadeurs achter het stuur

U kunt bij ons enkel voertuigen met chauffeur huren. Onze bestuurders zijn echte experts aan boord van onze cars. Ze worden dan ook nauwkeurig geselecteerd, o.a. op vakmanschap, representativiteit en sociale vaardigheden. De chauffeurs spreken meerdere talen en beschikken over jarenlange rijervaring. Ze dragen een goede service hoog in het vaandel.

BIJNA ALLES IS MOGELIJK

BIJNA ALLES IS MOGELIJK

Fun Cars biedt tal van extra services aan. Zo kunnen we catering (bv. koffie en sandwiches) en een gids voorzien. We kunnen ook een vervoersplan voor u uitwerken indien u een evenement wil organiseren. Er is dus veel meer mogelijk bij Fun Cars dan enkel het vervoer van A naar B. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vragen.

Code 95 – 35 uur opleiding

Code 95 – 35 uur opleiding

Onze chauffeurs beschikken over het Code 95-attest van de Europese Unie. Concreet moet iedere professionele vrachtwagenchauffeur en autobuschauffeur naast het gewone rijbewijs ook een attest van vakbekwaamheid kunnen voorleggen, aangeduid met Code 95 op het rijbewijs. Hiermee wil Europa de verkeersveiligheid verhogen. Dit attest van vakbekwaamheid moet om de vijf jaar hernieuwd worden.

Milieuvriendelijk onderweg

Milieuvriendelijk onderweg

Bussen en touringcars zijn ecologische vervoersmiddelen. We moedigen mensen aan om zich per bus of touringcar te verplaatsen, om zo de negatieve impact op het milieu te beperken. De uitstoot van één bus of autocar komt ongeveer overeen met de uitstoot van 30 auto’s. Al onze voertuigen zijn uitgerust met EURO 6 motor en voldoen bovendien aan de strenge energienormen.

1 autobus is het equivalent van 30 auto's

1 autobus is het equivalent van 30 auto's

In berekeningen van de FOD Mobiliteit en Vervoer leggen personenwagens zowat 15000 km af per jaar en stoten ze zo'n 2,8 ton CO² uit. Eén bus of autocar is veel efficiënter en kan in verhouding 30 auto's vervangen om tot een gelijkaardige uitstoot te komen. Onze voertuigen voldoen aan nog strengere energienormen dan opgelegd waarbij wij nog meer wagens kunnen vervangen met onze bussen in gelijkaardige testen.
Fun Cars

FUN CARS

"Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van individuele personen en groepen.  Met de volgende thema's voorop: KWALITEIT, COMFORT en VEILIGHEID“

Niet enkel wordt ons voertuigenpark volledig van A to Z gekeurd en op en top veilig gehouden, ook onze bestuurders hanteren een nul tolerantie inzake drugs en alcohol.  Uw veiligheid komt bij ons op de eerste plaats.

Of u nu individueel in onze limousine of in groep met onze tourbussen wenst vervoerd te worden, de keuze is aan u, wij zullen ervoor zorgen dat dit immers in de best mogelijke omstandigheden kan gebeuren.

 

Pascal Van de Voorde

Zaakvoerder

FUN CARS, da's puur genieten

Reizen in alle comfort

Reizen in alle comfort

Stap aan boord van onze voertuigen, steek je voeten af en geniet. Wij brengen je tot aan je bestemming terwijl jij lekker onderuit gezakt geniet van het landschap wat aan je voorbij schuift.
Onderweg met vrienden

Onderweg met vrienden

Aan boord van onze bussen met je vrienden heb je alleen maar plezier, selfies nemen, genieten van het landschap, filmpje meepikken, het kan allemaal.
Beleef het VIP-gevoel!

Beleef het VIP-gevoel!

In onze Audi A8L limousine zal je zeker niets tekort komen, onze chauffeur zal je in stijl en in echte VIP-stijl afzetten op je bestemming zoals nooit tevoren. Een onmiskenbaar design, een zee aan beenruimte, boterzachte automaat en rijkelijk interieur zijn slechts enkele opties waarvan ook jij kan genieten.
Gunstige prijzen

Gunstige prijzen

Widgetkit Popover Widget
Bestuurder

Bestuurder

Geen alcohol
- 0 promille
Geen drugs
- Nultolerantie
Onderhoud

Onderhoud

Veiligheid eerst

Extra controles

Comfort

Comfort

Goede uitrusting

Gezelligheid

 • Bestuurder

  Bestuurder

  Geen alcohol
  - 0 promille
  Geen drugs
  - Nultolerantie
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Veiligheid eerst

  Extra controles

 • Comfort

  Comfort

  Goede uitrusting

  Gezelligheid

Op ons kan u rekenen

Altijd een oplossing

Fun Cars organiseert voor u zakenreizen, transport naar congressen, schooldiensten (via ons eco-bus project), persoonlijke ritten en stedelijke uitstappen naar Brussel, de kust, Amsterdam, Brugge, Gent, enz.

Tevens kunnen we u tal van extra diensten aanbieden zoals; catering aan boord, kranten, hostessen, gidsen en zelfs een vervoerscoördinator die alles voor u regelt van A tot Z.

Contacteer ons voor een oplossing op maat, we helpen u graag verder.